Once again the aroma is very nice. There is sweetness and some fruityness in the aroma that is easily recognized as dark chocolate, however. The texture is smooth, very smooth. The chocolate melts into a thick chocolate liquid and feels like silk in my mouth. Nice!

The aftertaste has quite a lot of bitterness, the kind that I don't really like, but not at first. It comes out only after a while. Otherwise the fruityness is also here and at least that leaves a slight smile on my face.
Ingredients: Cocoa beans, raw cane sugar & cocoa butter
Ulkonäöllisesti tässä minulle kolmannessa Georgia Ramon -suklaalevyssäkin kaikki on lähes täydellistä, kuten voit lukea aiemmasta, samannäköisestä Philippinen-levyn arviosta. Ainoa varsinainen ero on tuossa kääreiden "ympyrän" värityksessä ja symboleissa.
Suklaan tuoksu on miellyttävä. Tuoksussa on makeutta ja jonkin verran hedelmäistä raikkautta, mutta suklaan tunnistaa kyllä tummaksi. Suklaan koostumus on pehmeä ja sileä, erittäin sileä. Suklaa sulaa suussani paksuksi suklaanesteeksi ja tuntuu silkkiseltä. Loistavaa!
Maku tuntuu ensialkuun lievästi hedelmäiseltä ja muuttuu pian kitkerähköksi. Onneksi maku pian tämän jälkeen palaa taas hedelmäiselle polulle ja vaikuttaa pysyvänkin sellaisena loppuun asti. Ja sehän kyllä minulle kelpaa! Pidän todella kovasti hedelmäisistä suklaista ja tämä on todellakin sitä. Olen todella huono nimeämään hedelmiä hedelmäisestä mausta, mutta tämä voisi maistua vaikka persikalta? Onko sillä hedelmällä (jota suklaassa kuitenkaan ei ole, vaan maku tulee kaakaosta) kuitenkaan mitään väliä, kun suklaa on näin hyvää? Siis TODELLA hyvää. Suklaasta ei löydy sitä "huonoa kitkeryyttä". Hapokkuutta löytyy jonkin verran ja se tuntuu kitalaessa ja kielen kärjessä, mutta ei kovin runsain mitoin.
Jälkimaussa on melko paljon sitä kitkeryyttä, josta en pidä, mutta se saapuu viiveellä. Muutoin jälkimaussakin on hedelmäisyyttä ja se jättää jonkinasteisen hymyn kasvoilleni.
Ainesosat: Kaakaomassa, raakaruokosokeri & kaakaovoi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti